Een bericht voor alle lezers

Lieve mensen,

Ik wil mijn onderzoek met jullie delen, omdat ik het te waardevol vind om het niet te doen. Misschien heb je er iets aan, raak je geïnspireerd of uitgedaagd. Je kunt je inschrijven onderaan deze pagina.

Respectvolle kaders

Graag wil ik je erop wijzen dat het mijn onderzoek is. Je kunt met me mee filosoferen of samen met me vragen stellen over het leven, maar oordelen en kritiek op mij persoonlijk mag je voor je houden. Ik wil niet gaan strijden ‘tegen’ mijn of jouw pad. We hoeven ons niet te verdedigen. Ieders pad is nuttig, is mijn visie. Dit probeer ik te leven, al lukt dat niet altijd even goed. En daar heb ik vaak vrede mee.

Jouw pad - mijn pad

Voor mij is mijn pad heilig (en zo beschouw ik die van jou ook). Of ik nu twijfel, zeker ben, de waarheid heb gevonden of de waarheid ineens niet blijkt te bestaan. Onderliggend voel ik de leiding waar ik soms zo naar verlang en soms kan ik de weg vrij maken om die leiding ook echt te volgen.

Mijn taal

Ik ga woorden gebruiken als: God, de Bron, Liefde, intuïtie, spiritualiteit, Jezus, Religie, geloof, de levende geest, de heilige geest, visioen, dromen, (af)leiding, angst, de duivel, Yin Yang, etc.

Ik deel mijn dagelijkse onderzoek en stappen die ik zelf maak en ik maak gelijkenissen tussen spiritualiteit in NL (ook wel ‘New Age’ genoemd), persoonlijke ontwikkeling, wetenschap, de boodschap van Jezus en waarschijnlijk nog veel meer.

Wat ik wens

Ik wens dat het met open blik wordt gelezen en dat ik vergeven wordt door pure harten als er onwetendheid in zit. En gaan zien dat woorden ook maar gewoon woorden zijn die naar iets diepers verwijzen. Een soort van codetaal, symboliek, tijdloze verwijzingen naar een bepaalde ervaring.

In liefde,
Linsy

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.